De Multi-Pointer ook wel metsel pointer genoemd

De Multi-Pointer wordt ook met regelmaat Metsel Pointer genoemd. Iedereen heeft zijn eigen naam voor ons product. Maar vergis jezelf niet met de Easypointer. Deze is namelijk niet van Klimatologisch Werken.

Het grootste verschil tussen de Easypointer en de Multi-Pointer zijn de voegpennen en standen van de voegpen. Bij de Multi-Pointer heb je namelijk de mogelijkheid om de voegpennen  voor en achter de as te plaatsen dit is een groot verschil met de Easypointer die dit niet kan.

De Multi-Pointer is ten slotte niet voor niets van Professionals voor Professionals gecreëerd met praktijk ervaring!

Multi-pointer pointmasteren

Nieuw 2 UNIEKE pointer standen voor een constante en strakke voegafwerking:
Stand 1: Pointerpen in het hart van de as. De perfecte positie voor een constante voegdiepte tijdens het afwerken van de voeg. Ongeacht de stand van de pointmaster.
Stand 2: Pointerpen voor de as. De perfecte positie om inwendige hoeken , verdiepte negge af te werken. Maar ook tegen het kozijn zonder de voegspijker te gebruiken.

Afwerken van inwendige hoeken, negge en aanwerken tegen kozijnen gebeurd nu met de voegspijker of andere hulpmiddelen. Nagenoeg onmogelijk en tijdrovend om uit de hand overal dezelfde voegdiepte en voegafwerking te krijgen.
Met de multi-pointer is dit wel mogelijk! Plaats de nieuwe generatie rvs-pointerpen in stand 2 voor de as. U kan als professional de voeg tot in de hoek afwerken met dezelfde voegdiepte, voegafwerking en eindresultaat.

%

Snelle leveringen

%

van pro's voor pro's

%

kwaliteitsproducten

0
Winkelmandje
CHAT