Wil jij ook weersonafhankelijk werken in de bouw?

Bescherm jezelf tegen de elementen

Systeemkappen

Klimatologisch werken is er als onderneming op gericht om weersonafhankelijk werk in de bouw mogelijk te maken. Door middel van doorwerkkappen, steiger overkappingen en innovatieve producten van Klimatologisch werken komt het weersonafhankelijke werken in de bouw steeds dichterbij, ook voor kleine ondernemingen! Weersinvloeden kunnen de efficiëntie en effectiviteit van activiteiten in de bouw flink in de weg staan en werk gedwongen vertragen (met name gedurende metselwerk / pointeren, en projecten op steigers).
Naast ‘klimatologisch’ of weersonafhankelijk werken, heeft klimatologisch werken als bedrijf altijd de focus op het ontwikkelen van duurzame, effectieve en verantwoorde projecten (MVO bouw)

MVO / Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de bouw

Duurzaamheid

De bouw heeft veel raakvlakken met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, met name op het gebied van grondstofgebruik en het gebruik van apparatuur en bouwgereedschap. Op deze gebieden valt nog veel duurzaamheidswinst te halen. Daarnaast zijn ook arbeidsparticipatie en werkomstandigheden van uw personeel belangrijke onderwerpen voor MVO in de bouw.
Klimatologisch werken heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen in de bouw hoog in het vaandel staan. Ten eerste door het bevorderen van het weersonafhankelijk werken door middel van het ontwikkelen van duurzame producten die lang meegaan en het rendement in de bouw drastisch kunnen verhogen. De producten van Klimatologisch werken zijn veilig, sterk, gemakkelijk te hergebruiken en te verplaatsen.

Daarnaast dragen de producten bij in het verhogen van de arbeidsefficiëntie en productiviteit van uw werknemers. Zo zijn bijvoorbeeld de Multi pointer, Multi steun en Multi steigerkap zo ontworpen en ontwikkeld dat deze in het kader van MVO veel kunnen bijdragen. De Multi steun en Multi Steigerkap bieden bijvoorbeeld een stevige en veilige overkapping (steiger overkapping) gedurende bouwprojecten, zodat personeel altijd droog werkt en wat de productiviteit ten goede komt.

Lean bouw management en efficient rendement

Verhoog je rendement

Het ander belangrijk onderdeel waaraan Klimatologisch werken een bijdrage levert is het verhogen van het bouwrendement. Als projecten stil komen te staan of vertraging oplopen door weersinvloeden, kan dit in de bouw al snel in de kosten lopen. Alle producten van Klimatologisch werken zijn ontwikkelt om effectief een bijdrage te kunnen leveren aan het verhogen van de rendement in de bouw. Om een beter bouwrendement te kunnen is genereren is lean management. Lean management in de bouw betekend o.a:Het terugdringen en minimaliseren van waste/verspilling en het gelijktijdig het verhogen en maximaliseren van de klantwaardering.Het doel van lean management is het terugbrengen van de kosten en verbeteren van het bedrijfsresultaat. Klimatologisch werken ademt de filosofie van lean management en heeft deze gedachtegang ook verwerkt in al haar producten.

Werken met producten van Klimatologisch werken is dus niet alleen maatschappelijk verantwoord en zorgt er ook voor dat het bouwrendement en bedrijfsresultaat kan stijgen, en dit gedurende het hele werkjaar!

Kiezen voor Klimatologisch Werken

Bas van den Heuvel

Werken volgens het principe; “Doe wat je zegt en zeg wat je doet” is wat ons sterk maakt en ons motiveert elk project effectief en efficient aan te pakken.

Mark van den Heuvel

We zitten altijd strak op de planning en focussen ons hierbij sterk op lean management en het weersonafhankelijk werken.

Jos van den Heuvel

Ondernemen en passie voor de bouw zit bij ons in het bloed. Door goede communicatie en partnership is Van den Heuvel bouw een betrouwbare partner in ieder project.

nieuwsgierig geworden: 0412 482 812

Vragen over onze producten?

Onze producten zijn multifunctioneel, en we kunnen ons voorstellen dat onze website niet al uw vragen beantwoord. Heeft u nog vragen waar u graag antwoord op wilt, stel ze via onderstaand formulier!

8 + 6 =

0
Winkelmandje
CHAT