[et_pb_nextend_smart_slider_3_fullwidth _builder_version="3.21"][/et_pb_nextend_smart_slider_3_fullwidth]

Flexibele doorwerkkappen


Ons klimaat verandert, weersinvloeden hebben invloed op de productie, uurloon, kwaliteit, planning en continuïteit, maar ook op de mensen op de werkvloer, de fysieke belasting. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen nog veel kunnen verbeteren op het gebied van klimaat en logisch werken. Weersonafhankelijk werken in de bouw is namelijk mogelijk en zorgt voor een stijgend rendement in de bouw!

Wij hebben onszelf de vraag gesteld hoe kunnen we met eenvoudige middelen de productiviteit verhogen, effici├źnter werken? We laten namelijk letterlijk geld liggen in de bouw. Bij het bedenken van onze producten hanteren we in de basis 3 uitgangspunten: Snel, Simpel en Sterk. De kracht van de eenvoud wat in de praktijk nog een behoorlijke uitdaging blijkt te zijn.

De producten die we aanbieden, zijn door ons bedacht, verbeterd, ontwikkeld en meerdere keren uitvoerig getest met zeer positieve uitkomsten. Bestaande producten testen we ook en passen in onze manier van denken.
Onze producten zoals de multi-pointer, nieuwe generatie pointerpennen, multi-steun (geavanceerde doorwerkkap), multi-kap (flexibele doorwerkkap) en de multi-steigerkap (steiger overkapping) worden ook in eigen beheer geproduceerd. Al onze producten kunt u vinden in de webshop.

Wij kunnen in veel gevallen ook maatwerk leveren voor bijvoorbeeld onze multi-steigerkappen of multi-systeemkappen.

Klimatologisch werken “een initiatief van Van den Heuvel bouw Lith B.V”
www.vandenheuvelbouw-lith.nl

Interesse in onze producten?

0
Winkelmandje
CHAT