[et_pb_nextend_smart_slider_3_fullwidth _builder_version="3.21"][/et_pb_nextend_smart_slider_3_fullwidth]

Multi-steigerkap en Multi-systeemkap, Snel, Simpel en Sterk

Snel, simpel, sterk. Met die insteek ontwikkelde metselbedrijf Van den Heuvel bouw in Lith een aantal doorwerksystemen voor de gevel. Handig voor wie op de steiger of aan de gevel werkt, zoals de metselaar, voeger, stukadoor of schilder.

Regen en sneeuw, maar ook een teveel aan zonlicht en daarmee uv-straling. Voor de kwaliteit van het werk en de werkomstandigheden van bouwplaatsmedewerkers is het allemaal niet bevorderlijk. Dat is althans de ervaring van Bas en Mark van den Heuvel, eigenaren van een metselbedrijf en dus met recht ervaringsdeskundigen op dit gebied. Daarom sloegen ze zelf aan het ontwikkelen, binnen een IPC-traject van de AVM, de branchevereniging voor metselwerken en onderdeel van de Aannemersfederatie Nederland. Met een aantal concrete doorwerksystemen als resultaat, die nu op de markt zijn gebracht onder de naam Klimatologisch Werken.

Multi-steigerkap en Multi-systeemkap

De Multi-steigerkap is een universele, zelfdragende kap verstevigd met fiberglas stokken met vlamvertragend pvc. Toepasbaar tussen de werkvloeren van de steiger of als kap op de steiger. Deze kap is geschikt voor de stalen pijp-koppeling/Tube-Lock steiger. Hij is gemaakt voor vakmaat 1,80 meter, al is enige afwijking in de maat van de steiger geen probleem. Vakmaten variërend van 1,60 tot 1,90 meter kunnen met dezelfde kap worden opgevangen. Als belangrijk voordeel noemen de broers Van den Heuvel de eenvoud en snelheid waarmee deze kap kan worden gemonteerd. Hij is binnen enkele minuten te plaatsen en weer te demonteren als er bijvoorbeeld machinaal geopperd of bevoorraad moet worden. De kap is licht van gewicht (6,5 kg), maar bestand tegen windkracht 6 à 7. Meerdere kappen kunnen makkelijk aan elkaar worden gekoppeld met klittenband. In geval van te veel wind laat deze klittenband los.

%

Snelle leveringen

%

van pro's voor pro's

%

kwaliteitsproducten

0
Winkelmandje
CHAT